Contact gegevens

Kwelderplantsoen 89
2651 NE Berkel & Rodenrijs

Mobiel: 06-42256882
K.v.K Den-Haag 52031675

Werkwijze


Wij hebben een huis (of andere ruimte) dat ontruimd moet worden maar weten niet waar te beginnen. Hoe werkt het??

  1. De spullen in het huis (of andere ruimte) dat ontruimd moet worden hebben geen waarde:

    In dit geval berekenen wij de arbeidsloon en de stortkosten van de inboedel, huisraad en/of vuil.
     
  2. Sommige spullen hebben nog waarde en wat overblijft niet:

    In dit geval geven wij een eerlijke vergoeding voor de nog verkoopbare spullen en brengen dit in mindering op de kosten voor de ontruiming.
    Is de waarde evenredig aan de kosten, dan ontruimen wij alles kosteloos en maken het pand schoon, zoals wij het met u hebben afgesproken.

Wanneer u ons belt of mailt maken wij met u een afspraak en komen zo spoedig mogelijk langs. Wij bekijken de spullen en schatten de werkzaamheden voor de ontruiming in. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte die u op uw gemak kunt bekijken. Gaat u akkoord dan regelen wij de ontruiming en heeft u nergens meer omkijken naar.

Komen wij persoonlijke spullen tegen dan sturen wij het kosteloos naar de opdrachtgever retour. En indien u het wenst krijgt u gratis een foto-cd met alle foto's van voor, tijdens en na de ontruiming.

Zijn er nog andere zaken die in orde moeten worden gebracht zoals schilderwerkzaamheden of onderhoudswerkzaamheden aan het pand? Bijvoorbeeld als het huis of object 'verkoopklaar' dient te worden gemaakt.
Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Dit betreft zaken zoals:

Vloerbedekking, parket, laminaat, gordijnen, vitrages, zonwering, etc. Ook moeten alle spijkers en andere ophang materialen verwijderd worden en de gaatjes in muren en plafonds weer dichtgemaakt. Ook komt het wel eens voor dat de plafonds afwijkend van wit zijn gesausd, of de kozijnen en deuren in een donkere kleur zijn geschilderd! Enkele woningbouw corporaties accepteren dit niet en eisen dat dit weer in een lichte kleur word terug gebracht. Ook gegranolde muren en/of slechte behanglagen dienen vaak terug in originele staat gebracht te worden. Kortom een intensief karwei in vaak een treurige situatie voor de nabestaanden. Wij kunnen u dit uit handen nemen en u verzekeren dat als wij het huis bezemschoon aan u opleveren, u het huis aan de desbetreffende verhuurder kunt opleveren zonder dat u er nog iets aan hoeft te doen. Zo heeft u er weinig omkijken naar en zit u niet met een te lange huur termijn.